KRATKA PRIČA O ONIMA KOJI SU U PRAVU I ONIMA KOJI TA PRAVA KRŠE

KOLIKO VAM SE SAMO PUTA DOGODILO DA VAM NETKO PRIĐE I TO S NAMJEROM DA VAM  POKUŠAVA (KROZ SVOJ POGLED NA SVIJET) OBJASNITI, A PONEKAD I DOKAZATI, KAKO SU VAŠI PLANOVI NERALNI I DA BI ZA VAS BILO BOLJE, DA POGLEDATE REALNOST U KOJOJ ŽIVITE!?

ONI MOŽDA IMAJU DOBRU NAMJERU DA VAM POMOGNU SVOJIM SAVJETOM,  ALI TAKVI SAVJETI SU ČESTO ODASLANI OD LJUDI KOJI SU ZBOG GUBITKA SVOJIH AMBICIJA ZA BOLJIM ŽIVOTOM, SEBI DALI ZA PRAVO DA VAS POZOVU DA OSTANETE NA TOM ISTOM MJESTU, GDJE SU I ONI, POPUT NASUKANOG BRODA NA TAMO NEKOJ HRIDI U NEKOJ DAVNO ZABORAVLJENOJ ZEMLJI NAŠIH PREDAKA.

ZA VAS KOJI ŽIVITE ZA PROMJENE U SVOME ŽIVOTU, SAMO JE PITANJE,  ŽELITE LI DOŽIVLJAVATI BRODOLOME POPUT NJIH KOJI SU SE ODAVNO NASUKALI NA HRIDIMA SVOJE REALNOSTI ILI ĆETE SE  OTISNUTI U NEISTRAŽENE MORSKE PUČINE ZA TRAŽENJEM NEKIH NOVIH HRIDI, OTOČIĆA ILI NEOTKRIVENIH KONTINENATA.

SAMO  NAJVEĆI UMOVI NA SVIJETU, NIKADA NISU SVOJ SVIJET PROMATRALI  ONAKO KAKO STVARNO IZGLEDA, NITI SU PRIZNAVALI REALNOST KAKO GOD ONA IZGLEDALA,  JER ONA ZA NJIH NIJE POSTOJALA. JER TA STVARNOST, U KOJU SU SE MNOGI KLELI, NIJE POZNAVALA STRUJU, TELEFONE, KOMPJUTERE, PUTOVANJE U SVEMIR…

SJETITE SE DA JE I SAM ISUS KRIST, U REALNOSTI ONOGA DOBA, GDJE SU SE ŠTOVALI MNOGI BOGOVI, GOVORIO SAMO O JEDNOM BOGU. I NE, NIJE ODUSTAO JER JE I DANAS KRŠĆANSTVO ŽIVO, SAMO ZATO ŠTO ISUS NIJE PODLEGAO ONIM LJUDIMA KOJI SU ŽIVJELI I NA SVIJET OKO SEBE GLEDALI „REALNO“

Zagreb, 25.05.2016.

Ovaj tekst je napisan kao moje osobno mišljenje na zadanu temu i sadrži isključivo moje mišljenje. Ne dozvoljavam da ga se kopira, umnožava i dijeli na bilo koji način bez moje prethodne dozvole, isključivo pisanim putem.