LJUBAV

Složit ćete se sa mnom, da su najveće sile upravo one koje se ne mogu vidjeti, opipati, a svojom jednostavnom pojavom znaju razarati. Jedna od tih nevidljivih monstruoznih pojava ugrađena je u svima nama od samog rođenja, a zove se LJUBAV. To je podmukla sila, koja se krije u nama i za koju i ne znamo da postoji do onog trenutka, kada nam se koža naježi, kada  vam u želudac poskakuju leptirići, koje nitko nije ni zvao da nam se usidre u njemu.
Zvuči sasvim nevjerojatno, jednog dana se probudite normalni, a već slijedećeg trenutka osjetite navalu neke energije, kada igrom slučaja ili ne, sretnete neku osobu koja vas onako, kako mi u Dalmaciji volimo reći, RAZBUCA.
I tako, kada se osjete ti prvi koraci navale te sile, u nama se odjednom pojavi toliko energije da smo u stanju pokrenuti mora i oceane, a sve što radimo nekako nam se čini da radimo s mnogo manje napora, a rezultati nam jednostavno se nižu.
Jedna od glavnih karakteristika ljubavi je da bezgranično dajete sebe, a za uzvrat ne tražite ništa. Sva ljepota u toj energiji je da ona nema nikakvih predrasuda kada se useljava u srce ljudi, jer ne gleda ni vjeru, ni spol, ni boju očiju, kože. Jednostavno se, bez pitanja, useli u vaše srce.
Toj pojavi zvanoj ljubav, nije bitno tko ste bili,  već što ćete postati, ovog trenutka, sada…

Zagreb, 18.04.2017.

Ovo je moj tekst i molim da ga se koristi samo za čitanje na mojoj web stranici. Unaprijed zahvaljujem na poštivanju i mom trudu.