NAKIT ZA SREĆU

Kupujete nakit za sreću s raznim amajlijama ?  I ? Je li vas sreća pogodila otkako imate takav nakit, kao munja iz vedrog neba???

Eh, dragi moji…Nakit za sreću s amajlijama koje su najvjerojatnije izradili strojevi u Kini ili pak nekim tamo istočnim zemljama, od sumnjivih kvaliteta nekih metala, sigurno nisu rađene, a ni posvećene da bi vama donijele sreću.

Danas po cijeloj EU zabranjuju Kineske igračke za djecu, jer ih je sve više koje sadržavaju boje i materijale s kancerogenim sastojcima, a koje su opasne po život. A vi se nadate, da su te nazovimo „amajlije“ od nekih kvalitetnih, ne kancerogenih materijala???

Ma dajte, bajke su za malu djecu…

Još mi je naj smješnija pojava tzv. Facebook dizajnera nakita, koji rade nekakav nakit za sreću, objavljuju ga po fb i dopuštaju da im ini tepaju, kako su super kreativni dizajneri!??

Prvo, da vam ti dizajneri stvarno žele sreću u vašim životima, ne bi vam prodavali lažne kineske medaljončiće i amajlije, već bi vam objasnili da sreća ne dolazi iz vani, već iz vas samim.

Narukvice za horoskope…Ma dajte molim vas. Oni sitni komadići polu dragog kamenja, koje vidim mnogi kupuju na mjestima koji imaju imitacije polu dragog kamenja, vam sigurno ne mogu donijeti neke posebne horoskopske promjene, osim izmusti vam novce iz džepa.

Ne budite ovce naivne, pa kupovati preko Facebooka amajlije za sreću…To proizvode ljudi koji vam prodaju sreću…Nekad su takve ljude kamenovali…al eto…Malo lijepe priče, malo osmjeha i vi nasjedate…vjerujete…kupujete…a oni….skupljaju novac na vašoj naivnosti…

Sreća je u vama samima. Vi ste pokretač svojih misli koje vas ili vedre ili oblače i dok to ne shvatite, mnogi će vam se smijati od uha do uha, zbog vašeg naivnog načina življenja…

ZAPAMTITE…SREĆA JE U VAMA, PRONAĐITE JE U SEBI…NE TRAŽITE JE IZVAN…

Split, 28. 07. 2015.

Tekst sam osobno napisao i bez mog pismenog odobrenja, zabranjeno ga je koristiti u bilo koje druge svrhe…