POZITIVNO OKRUŽENJE

CILJ KOJEM SVI TEŽIMO JE DA ŽIVIMO OPUŠTENO, BEZ IKAKVIH NERVIRANJA I DALEKO OD OKOLINE KOJA NAM NEDA „DA DIŠEMO“!

POČET ĆU PISATI OD JEDNE DAVNE ČINJENICE KOJU SU ME NAUČILI U VRIJEME KAD SAM UČIO MEDITIRATI, A TO JE DA NIKADA NE TRAŽIM ODGOVORE IZVAN SEBE, OD DRUGIH, VEĆ DA TRAŽIM ODGOVORE U SEBI. PREMA TOME, SVI ODGOVORI NA NAŠ ŽIVOT NALAZE SE U NAMA.

DOK OVO ČITATE STANITE MALO, RAZMISLITE, ŠTO VAS TO ČINI VESELIM I RADOSNIMA U ŽIVOTU. ŠTO VAM TO IZMAMLJUJE OSMIJEH NA VAŠEM LICU. UZMITE PAPIR I OLOVKU NAPIŠITE TO…

SLOBODNO NAPIŠITE, SVE ŠTO VAS VESELI U VAŠIM ŽIVOTIMA.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

AKO STE NAPISALI, SAD ĆETE BITI SIGURNI KOLIKO VAS STVARI, LJUDI I DOGAĐAJA VESELI U VAŠEM ŽIVOTU.

A SAD RAZMISLITE MALO. ŠTO VAS TO UBIJA U ŽIVOTU!? ŠTO VAS GUŠI, NEDA VAM MIRA, LJUTI VAS???

IMA TOGA, ZAR NE!?

PONOVNO UZMITE PAPIR I OLOVKU I ZAPIŠITE SVE ŠTO VAS NE ČINI POTPUNIMA. PIŠITE TO JER JE VRLO BITNO DA UVIJEK, KADA POGLEDATE TAJ PAPIR, ZNATE TOČNO ŠTO TREBATE MIJENJATI, KOJE LJUDE TREBATE ODBACITI, KOJE DOGAĐAJE TREBATE IZBJEGAVATI.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

SPISAK STVARI KOJE NE VOLITE, KOLIKO ON GOD BIO MUČAN, ON VAM JE ODLIČAN PODSJETNIK ŠTO TREBATE MIJENJATI, DA BISTE SE MOGLI OSJEĆATI SLOBODNIMA.

AKO JE VAŠ UM ONAJ U KOJEM POHRANJUJETE POZITIVNE MISLI, NEGATIVNE MISLI ĆE BITI ULJEZ I VAŠ MOZAK ĆE UVIJEK REAGIRATI DA IH OTKLONI, NA NAJBOLJE MOGUĆI NAČIN JER PRIRODNO JE DA SE NAŠE TIJELO ODUPIRE ONOME ŠTO NIJE DOBRO ZA NJEGA.

ALI, UKOLIKO SVOJ MOZAK HRANITE TRAČEVIMA, NEPOTREBNIM INFORMACIJAMA O DRUGIMA, POZITIVNE MISLI ĆE BITI ULJEZ U VAŠEM MOZGU I VAŠ MOZAK ĆE REAGIRATI NA NAČIN DA VAS ZAŠTITI. KAO ŠTO SAM NAPISAO, PRIRODNO JE OD NAŠEG TIJELA DA SE BRANI OD SVEGA ŠTO NIJE „NORMALNO“ ZA NAŠE TIJELO, TAKO I ZA NAŠ MOZAK.

ODLUČITE STOGA, TKO JE ULJEZ U VAŠIM MISLIMA!?

Ovaj tekst odražava moje osobno mišljenje. Ne dozvoljavam da ga se kopira i prenosi na bilo koji način bez moje, isključivo, pismene dozvole.

Zagreb, 27.01.2017.